5: Hoe Win Je De Strijd In Je Denken (NL)

https://www.podbean.com/media/share/pb-2gacq-d4eb14

Wordt getransformeerd en win de strijd in je denken! In deze Nederlandstalige episode deelt ps. Anne heel praktisch en persoonlijk hoe jij valse bolwerken in je hoofd kan afbreken. Elk bolwerk is begonnen met een gedachte. Deze gedachte kan je hoofd zijn binnengedrongen toen je een kind of tiener was. Langzaam maar zeker zijn ze veranderd in pretenties, redeneringen en vervolgens bolwerken. Je kunt deze ook weer afbreken. Hoe je dit doet, leer je in deze episode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s