Open over de overheid gehoorzamen – Open Podcast Aflevering 5

https://www.podbean.com/media/share/pb-zy32p-119a844

Open gesprek:
Hoe gaan we om met het gehoorzamen van de overheid? Is de Bijbel hier heel zwart-wit over of bestaat er ook een grijs gebied? Welke principes kunnen we leren van het leven van Jezus hierover? En hoe moeten christenen hierin met elkaar omgaan? Al deze vragen en meer komen aan bod in deze uitgebreide aflevering, doorspekt van Bijbelse inzichten.

 

Open Bijbel:
Romeinen. 12

 

Open hand:
Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Voor 1 dagdeel of voor langere tijd. Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger of om financieel te ondersteunen: www.stichtingpresent.nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s