Open over de rol van de kerk- Open Pdcast Aflevering 6

https://www.podbean.com/media/share/pb-8xbhw-11a457c

Open gesprek:
Wat is de rol van deze kerk? In dit tweegesprek met Valerie Peters, oprichter van Stichting City at Home, praten Anne en Valerie over hoe de kerk een wezenlijk verschil kan maken in de levens van mensen vandaag de dag. Juist nu is het de tijd voor de kerk om echt handen en voeten te zijn van Jezus. Hoe doet Stichting City at Home dit en wat is de oproep voor ons als christenen?

Open Bijbel:
Matteüs 16:17-19

Open hand:
Stichting City at Home biedt ruimte aan vrouwen om uit sociaal-maatschappelijk isolement te komen en in hun waarde te staan. Doneer aan het krachtige werk van deze stichting, waardoor gezinnen veranderd worden! www.cityathome.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s