Open over complotten – Open Podcast Aflevering 9

https://www.podbean.com/media/share/pb-8hutx-11c2fd2

Open gesprek:
Complotten kunnen gewoon niet waar zijn! Of wel? Wat moet een christen met complottheorieën, zijn er tegenwoordig nog (globale) samenzweringen en waarom vinden we het toch zo moeilijk om te geloven dat er verborgen agenda’s kunnen zijn? Luister, kijk en lees mee in de Bijbel met pastor Anne – die dit keer open is over complotten!

 

Open Bijbel:
Efeziërs 5:9-16

 

Open hand:
Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent ze praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Doneer hier: https://www.opendoors.nl/doneren/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s